Datum

Datum

16/03/2018

Afdeling

K.B.V.B. - Futsal - N1

Wedstrijd

K.K. MALLE-BEERSE vs ZVK CELTIC HOUTHALEN 94

Eindstand

5-4 (0-2)

Refs

PASCAL LEMAL / RAPHAEL MAECK / MUSTAFA KURT

 

PLOEGOPSTELLING

THUISPLOEG

BEZOEKERS

4.

YAZGAN Servet

1.

HERTOGHS Nils

5.

AERTGEERTS Filip

2.

VAN LEEUWEN Ronald

7.

PAPANICOLAOU Petros

4.

AMAJOUD Nordin

8.

VAELEN Benneth

5.

DURAKOVIC Meris

10.

ARSLAN Ouguzhan

6.

KUIJLAARS Nick

12.

BAHCI Behcet

7.

AIT SALAH Khalid

18.

SCHILDERMANS Bjarne

8.

DILLIEN Steven

19.

JARIR Ismail

9.

DIDI Ahmed

20.

HESZ Wesly

12.

VAN DYCK Vincent

23.

PAGAN Senne

14.

VORSSELMANS Lars

24.

BENETTI Pietro

20.

VAN LOOVEREN Laurens

25.

PAULUS Joren

 

 

 

SCOREVERLOOP

1e HELFT

2e HELFT

10m

0-1

PAULUS Joren

25m

1-2

KUIJLAARS Nick

11m

0-2

PAPANICOLAOU Petros

26m

2-2

DILLIEN Steven

 

 

 

28m

3-2

AIT SALAH Khalid

 

 

 

28m

4-2

DURAKOVIC Meris

 

 

 

30m

5-2

DILLIEN Steven

 

 

 

36m

5-3

HESZ Wesly

 

 

 

38m

5-4

HESZ Wesly

 

KAARTEN

GEEL

ROOD

32m

 

YAZGAN Servet

 

 

 

38m

 

DILLIEN Steven

 

 

 

 

WEDSTRIJD UIT HANDEN GEGEVEN IN 5 MINUTEN TIJD

 

De wedstrijden tegen Malle-Beerse heeft altijd wat om handen. Deze wedstrijd draaide er om een plaatsje in de play-off te kunnen bemachtigen voor beide ploegen. Iedereen was van de partij en Schildermans kreeg een plaatsje op de bank voor zijn goede prestatie bij de beloften.

 

Beide ploegen gingen meteen voor de zege, want ook de thuisploeg kon een goede zaak doen mits winst. Ze gingen voluit in de aanval en kwamen in de beginfase al enkele keren piepen aan het venster. Ook Celtic deed dat, en toch moesten de talrijke supporters wachten tot in de 10e minuut alvorens de eerste goal viel. Een schot vanuit de 2e lijn van Paulus vloog in de winkelhaak, 0-1. De thuisploeg ging meteen op zoek naar de gelijkmaker. Doch na een listige lange bal van Benetti op Papanicolaou kan die zich sterk maken en de 0-2 binnen punteren, een minuutje na de 0-1. De wedstrijd blijft aangenaam om volgen en er blijft in een hoge versnelling gespeeld worden. Doch de score kon wel voor beide ploegen verhoogd worden, maar dat gebeurde niet meer tot aan de rust.

Na de pauze zagen we eenzelfde spelbeeld tot na 5 minuten Bahci een zoveelste balverlies leed dit seizoen waarbij Kuijlaars de aansluitingstreffer kon scoren. Het was meteen de aanzet tot en verschroeiende 5 minuten van de thuisploeg. Want een minuutje later zagen we een knappe actie van Dillien op links die hoog scoorde, 2-2. Twee minuten daarna liep Amajoud Bahci er vanaf op de linkerflank, zette gemeten voor op Ait Salah die in de draai de 3-2 scoorde. Celtic ging nu op zoek naar de gelijkmaker, maar verkeek zich op een splijtende counter van Malle, waarbij Durakovic de 4-2 knap afrondde. Halfweg de herneming stond het 5-2, wanneer Malle opnieuw een uitbraak goed uitspeelde en via Dillien aan de 2e paal kon scoren. Drie minuten later kwam Celtic heel dicht bij een goal, maar Yazgan trapte op de paal en Bahci had zijn dagje niet, want de rebound ging er onbegrijpelijk niet in. Luttele ademhalingen later knalde ook Paulus tegen de paal. Met nog 4 minuten op de klok en na enkele missers van de thuisploeg gokte coach Papanicolaou op de vliegende doelman. Vrijwel meteen kon Hesz de 5-3 scoren. Malle-Beerse had nu alle hens aan dek en Celtic kreeg op 2 minuten van het einde een 10m. Doelman Hertoghs (die Van Leeuwen had vervangen) pareerde met de voet. Niet veel later scoorde Hesz toch de aansluitingstreffer 5-4 na een uitgespeelde aanval. Als op 18 seconden voor affluiten Celtic nog een laatste poging probeerde kreeg Hesz opnieuw dé uitgesproken kans op de verdiende gelijkmaker, maar ditmaal werd het een fausse keu en de bal belandde op het dak van het doel.

 

Jammer van die 5 minuten waarin Celtic het even niet meer wist en Malle-Beerse gretig scoorde. Het keldert de kansen op de play-offs wel, maar we geven niet op. Volgende week trekken we naar Charleroi op zoek naar nieuw puntengewin.

© 2011 - zvk Celtic Houthalen '94 - Europarklaan 15 - 3530 Houthalen   //   Webdesign door GBK Computerstore Houthalen