Datum

Datum

28/03/2018

Afdeling

K.B.V.B. - Futsal - Beker van Limburg - Kwartfinale

Wedstrijd

LOS LEONES LUMMEN vs ZVK CELTIC HOUTHALEN 94

Eindstand

4-5 (2-1)

Refs

CHTOUKI BRAHIM / PAREDIS ANDRE

 

PLOEGOPSTELLING

THUISPLOEG

BEZOEKERS

1.

MENESES-JULIA Jordy

4.

YAZGAN Servet

3.

JEURGEN Niels

5.

AERTGEERTS Filip

6.

YAMAN Mikayil

7.

PAPANICOLAOU Petros

9.

BEN ABDESLAM Faouzi

8.

VAELEN Benneth

10.

THOELEN Lennert

10.

ARSLAN Ouguzhan

12.

HUYUK Mustafa

12.

BAHCI Behcet

15.

TUGLA Ali Oman

14.

PAULUS Joren

17.

SEGNIAGBETO Semane

19.

JARIR Ismail

92.

EL GARROUJI Mustafa

20.

HESZ Wesly

 

 

23.

PAGAN Senne

 

 

24.

BENETTI Pietro

 

SCOREVERLOOP

1e HELFT

2e HELFT

11m

1-0

EL GARROUJI Mustafa

29m

3-1

SEGNIAGBETO Semane

11m

1-1

VAELEN Benneth

30m

3-2

PAULUS Joren

24m

2-1

YAMAN Mikayil

33m

3-3

PAULUS Joren

 

 

 

46m

3-4

PAPANICOLAOU Petros

 

 

 

48m

4-4

SEGNIAGBETO Semane

 

 

 

49m

4-5

HESZ Wesly

 

KAARTEN

GEEL

ROOD

 

MET DE GEBRUIKELIJKE MOEITE NAAR DE HALVE FINALES

Onze jongens trokken gisteren richting Los Leones Lummen voor de kwartfinale in de Beker van Limburg. Iedereen was fit en dus geen spectaculaire dingen op het wedstrijdblad. Bij de thuisploeg (met ex- Celtic jongens Huyuk, en Meneses) was ook iedereen gebrand om het ons niet gratis aan te bieden. Zeker ook de trainers Akouz & Coppola niet, die beiden ook een Celtic verleden hebben.

 

De wedstrijd begon veel te traag en het leek of beide ploegen mateloos respect hadden voor mekaar. We kregen dan ook enkele speldenprikjes op doel voor beide ploegen. Als Hesz na 10 minuten balverlies lijdt, zet dat El Garrouji op weg om Benetti te omzeilen en de 1-0 te scoren. We zijn nog niet uitgeschreven of Vaelen hangt de bordjes alweer in evenwicht met een schot in het dak van het doel vanop de rechter flank, 1-1. Twee minuten na de gelijkmaker kan Huyuk met een splijtende pass Thoelen op weg zetten. Het zet een listig hakje op, maar de kwieke Segniagbeto, knalt tegen de paal. Vijf minuutjes daarna trekt Huyuk zich op gang op rechts voorbij 2 Celtici, maar besluit dan makkelijk op Benetti. Ook Segniagbeto laat zijn kunstjes zien, maar ook hij besluit op Benetti. Met nog 5m te spelen zet Jarir hoog druk op doelman Jeurgen en die verkijkt zich bijna. De counter van de thuisploeg mocht er ook zijn, maar Ben Abdeslam vergat zijn koelbloedigheid in de kleedkamers. Als met nog 3 minuten te gaan Celtic een hele mooie aanval opzet tikken Arslan & Yazgan de verdediging uit de organisatie. De punter van Arslan en de reflex van doelman Jeurgen behoedde een moedige thuisploeg van een achterstand. De voorsprong kwam er vooralsnog, wanneer El Garrouji eveneens een mooie aanval uitzette, waarbij hij Yaman aan de tweede paal bediende en de 2-1 ruststand was niet eens onverdiend.

 

Na de pauze zien we een iets gedrevener Celtic dat meteen een paar halve kansen krijgt. Als Hesz in de 4e minuut makkelijk van de bal wordt gezet, wordt de tegenaanval ingezet via een voorzet, schot. Benetti lost en Segniagbeto rond af, 3-1. En nog was de verdediging niet scherp toen even later Ben Abdeslam voor langs mocht schieten. Als we dan een klein sprongetje maken zien we nog net Paulus van ver uithalen en de 3-2 scoren. De druk wordt langzaam vergroot en toch mag Huyuk uithalen, maar voor langs besluiten. Bahci antwoordt met eenzelfde counter centraal, maar hij vergat ze te scoren. Een minuutje later is Celtic daar weer met een actie-schot van Arslan naar de tweede paal, waar Jarir net niet mocht missen. Op het kwartier counterde Lummen ook, via Yaman op Benetti. Opeens legde onze captain terug tot bij Paulus en daar is pas

de gelijkmaker 3-3. Met nog 4 minuten te gaan legt Paulus een vrije trap knap naar Papanicolaou, die in 1 tijd binnen schiet, 3-4! Twee minuten later was de thuisploeg op nieuw aan het feest, want via Ben Abdeslam kon Segniagbeto net scoren (4-4). Een minuutje voor affluiten kan Hesz dan mooi inspelen op Papanicolaou, die perfect terug kaatst en Hesz trapt de 4-5 tegen de netten. Lummen probeerde nog wat terug te doen, maar kon uiteindelijk de score niet meer wijzigen, waardoor Celtic doorstoot naar de halve finales, thuis tegen FS Gelko Hasselt, dat met 2-7 won op Pibo Hoeselt.

 

 

 

 

© 2011 - zvk Celtic Houthalen '94 - Europarklaan 15 - 3530 Houthalen   //   Webdesign door GBK Computerstore Houthalen 

Comments