Datum

Datum

30/03/2018

Afdeling

K.B.V.B. - Futsal - N1

Wedstrijd

F.P. HALLE-GOOIK vs ZVK CELTIC HOUTHALEN 94

Eindstand

6-1 (1-0)

Refs

BOELEN JUAN / BOSMANS WERNER / AKSOY HALIL

 

PLOEGOPSTELLING

THUISPLOEG

BEZOEKERS

1.

VANDENHEEDE Joaquim (GK)

4.

YAZGAN Servet

3.

GOMES Fernando

5.

AERTGEERTS Filip

4.

MALENGREAUX Weisley

7.

PAPANICOLAOU Petros (C)

6.

MACIEL Fernando

8.

VAELEN Benneth

7.

CORDIER Matteo

10.

ARSLAN Ouguzhan

8.

GALAN CARSI Gonzalo

12.

BAHCI Behcet

10.

CARPES DE BAIL Tiago

19.

JARIR Ismail

11.

CARELLO Leonardo

20.

HESZ Wesly

12.

NERINCKX Jelle

23.

PAGAN Senne (GK)

17.

TEIXEIRA Rafael (C)

24.

BENETTI Pietro (GK)

20.

ZARAMELLO Marco (GK)

25.

PAULUS Joren

21.

D'ANGELO Gabriel

 

 

 

SCOREVERLOOP

1e HELFT

2e HELFT

10m

1-0

CARPES DE BAIL Tiago

24m

2-0

CARPES DE BAIL Tiago

 

 

 

26m

3-0

GALAN CARSI Gonzalo

 

 

 

27m

4-0

TEIXEIRA Rafael

 

 

 

28m

5-0

GALAN CARSI Gonzalo

 

 

 

30m

6-0

GOMES Fernando

 

 

 

36m

6-1

PAULUS Joren

 

KAARTEN

GEEL

ROOD

 

HELE GOEDE EERSTE HELFT NIET VOLDOENDE

De eerste ploeg trok naar het ongenaakbare Halle-Gooik zonder al te veel problemen. Papanicolaou werd opgeknapt en we zouden er het beste van onszelf geven.

 

De match was een weergave van de rangschikking. De thuisploeg met het balbezit en de bezoekers met de focus op de verdediging. En dan nog kwam de gretige thuisploeg regelmatig aan het venster kijken, maar botste dan heel vaak op een uitmuntende Benetti of het doelkader. Heel vaak was de laatste pass ook onzuiver in de eerste helft. In de 10e minuut liet Paulus eventjes zijn concentratie op een uitbal verminderen en De Bail dook op in zijn rug om een strakke uitbal binnen te tikken, 1-0. Celtic was niet ontdaan en bleef denken aan zijn organisatie. De pogingen om uit te breken op de counter waren ook schaars in de eerste helft, maar ze kwamen er wél. En net dan moet je ook hier de focus behouden om misschien dat ene prikje te kunnen geven, zoals destijds een Sven Sleypen zorgde voor de 0-1. Maar de beste kans was er voor Paulus die echter vergat dat Arslan (ook al heel bedrijvig afgelopen vrijdag) vrij in te spelen stond aan de tweede paal. Uiteindelijk mochten de meegereisde supporters van Celtic opgetogen zijn met de ruststand, die bleef hangen op 1-0.

 

Het verleden en de ervaring leert ons echter dat het onmogelijk is om dit vol te houden in de herneming, zeker niet als Bahci en Jarir aangeven hinder te ondervinden van kleine kwaaltjes, waardoor het leger op het terrein met 2 pionnen wordt verzwakt. In de 24e minuut valt de 2-0 na een kannonskogel van De Bail. Op zich nog geen man over boord, maar de lullige goal van Galan Carsi in minuut 27, die 2x afwijkt op een Celtic verdediger is de aanzet tot een stroom versnelling. Op het half uur staat het 6-0 en is de wedstrijd gespeeld. Celtic komt nog aan enkele leuke opportuniteiten en het is Paulus die de toch wel verdiende eerredder scoort op 4 minuten van het einde.

 

Een goede pot futsal met een onevenwichtig machtsvertoon op het terrein. Maar we mogen met goede moed de engelse laatste futsalweek aanvatten, te beginnen nu woensdag thuis tegen Real Noorderwijk!

 

 

© 2011 - zvk Celtic Houthalen '94 - Europarklaan 15 - 3530 Houthalen   //   Webdesign door GBK Computerstore Houthalen 

Comments