' WIL JIJ OOK FUTSAL SPELEN ???'

Onze jeugdwerking is op zoek naar jeugdige futsallertjes en futsalstertjes !!!

Voel jij je geroepen om ook in de zaal de voetballen?

Aarzel niet en klik HIER voor meer info en schrijf je in voor onze Celtic JEUGD FUTSAL Talentendetectie !!!

Joren Paulus & Broertjes Schildermans vervoegen Celtic Houthalen

Het seizoen voor de eerste ploeg en beloften zit er op.

De nieuwkomers voor volgend seizoen zijn alvast bekend!
Zo werden de broertjes Schildermans (Lommel) en Joren Paulus (Pibo Hoeselt) aangetrokken voor het nieuwe seizoen.
Ook Claudio Di Marco zal terug aantreden na een lange, lange blessure.

Wij heten hen van harte welkom voor het nieuwe seizoen !

 

' EERSTE PLOEG BELEEFT PIJNLIJKE AVOND '

De eerste ploeg is er niet in geslaagd door te stoten naar de finale in de Beker van Limburg gisteren avond zonder de zieke Idlaasri. Na de reguliere speeltijd stond het 3-3 en in het slot van de verlengingen werd het 4-5. Hierdoor verspelen ze een extra glans aan een heel mooi seizoen.

Gespeeld : Munaron, Benetti, Giuliano, Yazgan, Papanicolaou, Vaelen, Dari, Arslan, Ter Linden, Hesz
Gescoord : 1-1 Ter Linden, 2-1 Arslan, 3-2 Vaelen, 4-4 Ter Linden
Eindstand : 4-5

Lees HIER het volledige wedstrijdverslag.

' EERSTE PLOEG MET DE VOETJES OP DE GROND GEZET '

De eerste ploeg maakte de loodzware trip naar Halle-Gooik zonder de geschorste Arslan en de zieke Giuliano. De jongens probeerden vol hoop aan de partij, maar werden door de leiders al snel met de voetjes op de grond gezet. Overal kwamen we dat tikkeltje te kort om aanspraak te maken op puntengewin tegen een ploeg die volgens onze bescheiden mening te sterk is voor deze competitie, zonder daardoor de andere play-off ploegen te kort aan te doen.

Gespeeld : Benetti, Munaron, Yazgan, Papanicolaou, Vaelen, Dari, Ter Linden, Idlaasri, Jarir, Hesz
Gescoord : 5-1 Hesz, 7-2 Ter Linden
Eindstand : 8-2

Lees HIER het volledige wedstrijdverslag.

' EERSTE PLOEG MIST UNIEKE KANS OP PLAATS 4 '

De eerste ploeg kon afgelopen vrijdag niet winnen van een stug Roselies en mist zo de kans om 4e te worden. De kans om nog deel te nemen aan de play - offs wordt nu wel heel erg klein. Nochthans zag het er lange tijd heel goed uit na 2 doelpunten van Arslan, maar met vliegende doelman konden de bezoekers nog langszij komen. Toch nog een dikke proficiat aan onze jongens !

Gespeeld : Benetti, Munaron, Giuliano, Yazgan, Papanicolaou, Vaelen, Dari, Arslan, Ter Linden, Idlaasri, Jarir, Hesz
Gescoord : 1-0 & 2-0 Arslan
Eindstand : 2-2

Lees HIER het volledige wedstrijdverslag !

' BELOFTEN BOEKEN 6E SEIZOENSZEGE TEGEN HEKKESLUITERS '

Tegen Roselies moesten onze jongens hun 6e zege van het seizoen kunnen halen. Doch werd er in de heenronde nipt van verloren. De score werd snel geopend en de verlossende 2-0 kwam pas heel laat in de wedstrijd op het bord, hetgeen voldoende was voor een zuinige 2-0 zege !

Gespeeld : Munaron, Haenegrifs, Bouana, Leliaert, Grousdanakis, Kirmizi, Jarir, El Admi, Habiby
Gescoord : 1-0 Bounafa, 2-0 Jarir.
Eindstand : 2-0

' EERSTE PLOEG ZET STAPPEN VOORWAARTS '

De eerste ploeg kon in een spannende derby niet winnen op Gelko Hasselt. En toch konden we nu meer aanspraak maken op een draw, dan in de heenronde op een overwinning. Maar het geluk zat niet aan onze zijde in deze heel sportieve derby. Hasselt begon hierin heel sterk en net op het ogenblik dat Celtic grip op de partij kreeg, werd de score wonderlijk mooi geopend door Hasselt. Vanaf dan was Celtic baas in de partij en kreeg een het een aantal hele goede kansen op de gelijkmaker die voor de pauze best wel verdiend was. Maar beide ploegen zagen een goede doelman aan de overkant en het doelhout vaak staan op hun weg naar scorend succes. Na de pauze ging Hasselt opnieuw het best van start, maar gaandeweg nam Celtic opnieuw het heft in handen en kon het de gelijkmaker dan toch scoren, via Vaelen. Als Hasselt alles of niets ging spelen naar het einde toe, werd het alles voor de thuisploeg en niets voor de bezoekers, die toch met opgeheven hoofd het strijdtoneel mogen verlaten!

' BELOFTEN ZETTEN ACHTERSTAND BIJ DE RUST OM IN WINST '

De beloften knoopten in Gelko Hasselt nog eens aan met een zege. Nochthans zag het er lange tijd niet naar uit dat ze puntenwinst zouden halen. In een hele slappe eerste helft van beide ploegen noteerden we slechts 3 echte doelkansen, waarvan er nog 2 voor Celtic. De eerste was er voor Bounafa op aangeven van Eloyan. Nadien eentje van Etneo opnieuw op aangeven van Eloyan. Daar tussen in zagen we Bounafa véél te plat verdedigen waardoor Hasselt de bal veroverde, mooi uitspeelde en de 1-0 scoorde.

'BEELDVERSLAG SPORTBEAT'

Laten we nog even terugkomen op de schitterende wedstrijd van afgelopen vrijdag tegen FT Antwerpen, alvorens we ons helemaal focussen op de wedstrijd van komende vrijdag op Gelko Hasselt, met dank aan Sportbeat !

" EERSTE PLOEG SCHRIJFT GESCHIEDENIS "

De eerste ploeg en de hele club beleeft momenteel hoogdagen in het futsal en in de clubgeschiedenis. Nadat ze reeds Hasselt, Charleroi nu ook Antwerpen tackelde, worden ze in de futsal wereld omgedoopt tot GIANT killers. In ieder geval beleefden gisteren een kleine 400 toeschouwers een memorabele wedstrijd waarin onze jongens baas bleven in het duel met het grote Futsal Topsport Antwerpen. Celtic speelde gedurfd en vergat niet te verdedigen als een hecht blok met een top prestaite van Munaron, die de pas vader geworden Benetti in doel meer dan waardig verving. Antwerpen dat doorgaans een hele goede strategie in huis heeft, had geen antwoord op het goede futsal van onze jongens. Als je dan ook nog scoort op de juiste momenten, krijg je een 3-0 stand. De eerredder die overigens oververdiend was voor de Sinjoren, viel pas op 18" voor het eindsignaal. Ongelofelijk, meer kunnen wij daar niet van zeggen, proficiat jongens !

Inhoud syndiceren

© 2011 - zvk Celtic Houthalen '94 - Europarklaan 15 - 3530 Houthalen   //   Webdesign door GBK Computerstore Houthalen