*** OPNIEUW 0 PUNTEN NA POVERE WEDSTRIJDEN ***

Gisteren avond beleefden we opnieuw geen leuke avond in Jette. Het enige leuke aan de avond was de mooie sporthal en ditto cafetaria met de verkregen excuses voor het niet maken van de sandwiches en dus de verkregen tournee van Jette, waarvoor dank. Maar we zitten in een dip(je) en het wil maar niet lukken om een hele wedstrijd grinta te tonen en die kansen af te dwingen. Of is dat wel zo? Misschien zijn we ook gewoon niet goed genoeg? Feit is dat het gisteren nog maar eens uitdraaide op een sisser van formaat. Op deze manier gaat het ons nooit lukken. Tijd om de knop om te draaien jongens! Zowel bij de beloften als bij de eerste ploeg!

Fanion
Gespeeld : Benetti, Azirar, Yazgan, Papanicolaou, Vaelen, Arslan, Jarir, Hesz, Paulus
Gescoord : 0-1 Arslan, 4-2 Yazgan
Eindstand : 4-2

*** OPNIEUW DOEN WE ONZELF TE KORT ***

Afgelopen vrijdag konden we de punten niet thuishouden tegen een fitter en vooral breder Moeskroen. Onze jongens kwamen met een wereldgoal vrij vroeg op voorsprong en hadden in een eerste helft waarin we toch licht veldoverwicht hadden de kloof moeten kunnen slaan. Maar telkens kwam Moeskroen langszij. In de herneming viel de goal aan de overkant en werd het wat rommeliger en nerveuzer. Met vliegende keeper had Celtic nog 2 goede kansen op de gelijkmaker, maar een ongelukkig balverlies leidde de nederlaag in.

Gespeeld : Benetti, Azirar, Pilitteri, Yazgan, Coenegrachts, Papanicolaou, Vaelen, Arslan, Schildermans, Jarir, Hesz, Paulus
Gescoord : 1-0 Yazgan, 2-1 Hesz
Eindstand : 2-5

Lees HIER het volledige wedstrijdverslag!

*** BEIDE PLOEGEN DOEN ZICHZELF TE KORT OP NOORDERWIJK ***

De eerste ploeg kan geen punten vergaren op Noorderwijk. Hierdoor doen ze vooral zichzelf te kort, daar ze voldoende mogelijkheden kregen om puntengewin bij mekaar te spelen. Maar onze jongens konden heel moeilijk scoren en de tegen goals vielen te makkelijk (1-0) en op de tegenaanval (2-0 & 3-0). In een spannend slot konden ze ei zo na nog een verdiend gelijkspel uit de brand slepen, maar het mocht niet zijn.

Gespeeld : Benetti, Munaron, Pilliteri, Yazgan, Papanicolaou, Vaelen, Arslan, Di Marco, Jarir, Hesz, Paulus
Gescoord : 3-1 & 3-2 Paulus
Eindstand : 3-2

Lees HIER het volledige wedstrijdverslag!

De beloften konden ook nu niet winnen. In hun derde wedstrijd in de competitie deden ze zich vooral te kort door ook nu de vele opportuniteiten niet te verzilveren. Maar het gaat na week beter en beter, alleen moeten ze nu beginnen oogsten.

*** EERSTE PLOEG VEEGT DE 0 VAN DE TABEL ***

De eerste ploeg speelde een goede partij afgelopen vrijdag en kon de eerste match die moest gewonnen worden, ook daadwerkelijk met winst afsluiten. Uiteindelijk resulteerde de overmacht op het veld ook in doelpunten en zo werd het finaal 8-2.

Gespeeld : Benetti, Munaron, Yazgan, Papanicolaou, Vaelen, Arslan, Di Marco, Granviel, Jarir, Hesz, Cammalleri, Paulus
Gescoord : 1-0 Arslan, 2-0 Papanicolaou, 3-0 Arslan, 4-0 Cammalleri, 5-0 Di Marco, 6-0 Yazgan, 7-2 Paulus, 8-2 Arslan
Eindstand : 8-2

Lees HIER het volledige wedstrijd verslag !!!

De beloften speelden een onwaarschijnlijke wedstrijd. Het was al veel beter als de wedstrijd tegen Hasselt, maar als je zoveel kansen de nek omwringt en dan ook nog eens 3 doelpunten dom weggeeft, krijg je uiteindelijk het deksel op je neus. Maar er zit alvast beterschap in....

*** EERSTE PLOEG OPENT MET VERLIES ***

De eerste ploeg kon afgelopen vrijdag niet winnen van een sterker Gelko Hasselt. Onze jongens bleken op een aantal fases net dat tikkeltje minder scherp dan de tegenstrever die dan ook verdiend met de zege naar huis ging. In het begin van de tweede helft kwamen we nog langszij via Yazgan en pas toen het kalf verdronken was scoorde Di Marco nog de eindstand.

Gespeeld : Benetti, Munaron, Yazgan, Papanicolaou, Vaelen, Arslan, Di Marco, Hesz, Cammalleri, Paulus
Gescoord : 1-1 Yazgan, 2-4 Di Marco
Eindstand : 2-4

KLIK HIER voor het volledige wedstrijdverslag.

Ook de beloften konden niet zegevieren tegen een veel sterker Gelko Hasselt. Pas op het einde van de wedstrijd kon De La Cruz de eerredder scoren.

*** EEN VOORUITBLIK NAAR HET NIEUWE SEIZOEN ***

Afgelopen vrijdag speelden we vriendschappelijk op zvc Wellen. Na de generale repetitie, maakte ik een praatje met Petros Papanicolaou in de aanloop naar de start van het nieuwe seizoen....

LEES HIER zijn kijk op het nieuwe seizoen.

*** TRAININGEN JEUGDWERKING ***

Aanstaande zondag (10 september 2017) gaan wij van verder met de trainingen van onze jeugdploegen.

Ook testers zijn van harte welkom op deze trainingsessies, voor meer informatie kan je een mailtje sturen naar jeugd [at] celtichouthalen [dot] be.

U11 (2007-2008): 16.00 u. - 17.00 u.
U13 (2005-2006): 17.00 u. - 18.00 u.
U15 (2003-2004): 18.00 u. - 19.00 u.
U17 (2001-2002): 19.00 u. - 20.00 u.
U21 (BELOFTEN): 20.00 u. - 21.00 u.

De trainingen vinden plaats op Sportpark Lakerveld.

*** BEKER VAN BELGIE / RONDE 1 ***

Gisteren avond stootten zowel de eerste ploeg als de beloften door naar de volgende ronde in Beker van België.

Beide ploegen deden dat met bravoure! De beloften wonnen met 5-2 thuis van F.T. Charleroi, terwijl de eerste ploeg met 2-17 ging winnen op C.T. Charleroi.

LEES HIER het volledige wedstrijdverslag van de eerste ploeg.
LEES HIER het volledige wedstrijdverslag van de beloften.

 

*** CELTIC JEUGD - 2017-2018 ***

Bericht aan alle jeugd spelertjes van Celtic Houthalen die NIET op de info- & pasdag zijn geweest. Gelieve zeker te gaan passen bij Errea in Zonhoven vóór 15/08/2017. Meer info kun je bekomen via frank [dot] claes [at] celtichouthalen [dot] be !!!

*** VOORBEREIDING SEIZOEN 2017-2018 ***

De voorbereiding voor het nieuwe seizoen is klaar!

Klik HIER om de PDF te downloaden!

Inhoud syndiceren

© 2011 - zvk Celtic Houthalen '94 - Europarklaan 15 - 3530 Houthalen   //   Webdesign door GBK Computerstore Houthalen 

Comments