" CELTIC HOUTHALEN vs REAL NOORDERWIJK "

" OP 2' VAN EEN VERDIENDE STUNT "

De eerste ploeg heeft gisteren ei zo na gestunt in Charleroi. Het zou niet eens onverdiend geweest zijn, al moeten we toegeven dat ook Charleroi de overwinning niet heeft gestolen. De eerste helft was voor 90% voor de rekening van Celtic, dat na de 0-1 van Papanicolaou zelfs meerdere kansen had op de 0-2. Zelfs na de pauze was het 50-50, doch zo lang het maar 0-1 bleef, was het hinkelen op 2 gedachten en een 2e treffer bleef uit. En dat betaalden we in de laatste 2' cash, waardoor dit verlies héél zuur smaakt. Maar we moeten trots zijn dat we dit al kunnen verrichten in deze fase van het kampioenschap en kijken al uit naar meer. Bovendien had de wedstrijd "eindelijk" nog eens een zeer behoorlijke leiding en dan mag dat ook gezegd worden. Eindstand 2-1, na een zeer verdienstelijke partij van onze jongens. Maar daar kopen we niks mee....... NOG niet.

Gespeeld : Benetti, Munaron, Yazgan, Papanicolaou, Vaelen, Dari, Arslan, Ter Linden, Eloyan, Idlaasri, Hesz
Gescoord : 0-1 Papanicolaou
Eindstand : 2-1

" MOEDIGE BELOFTEN BOTSEN OP STERKE DOELMAN"

De beloften maakten de trip vol zelfvertrouwen naar Charleroi. Ze speelden ook echt een hele goed en solide eerste helft, waarin de thuisgoalie meerdere keren zich moest tonen. Na de pauze in het begin eenzelfde beeld, tot een pegel van Imprugas de 1-0 inleidde. Celtic is even de organisatie kwijt en wil zo snel mogelijk op zoek gaan naar een doelpuntje. Doch het vergeet bij momenten hun eigen opstelling. Tegelijk drukken ze wel door en via El Admi kunnen ze bijna scoren op een hoekschop. Al de thuisploeg door de perfecte leiding een hoekschop toegewezen krijgt, kan Amzayti overhoeks de 2-0 scoren. Celtic gaat nu alles op alles zetten. In de 18e minuut kan El Admi een doorsteekpass geven aan Bounafa aan de 2e paal. Maar Bounafa komt er niet bij. Enkele minuten voor tijd een hele mooie aanval vanop vrije trap, doch Jarir besluit op de paal. Een minuutje later zien we nogmaals een hele mooie aanval, maar ook nu wordt het tevergeefs.

" DAMES OPNIEUW IN HET VERLIES "

Gisteren avond gingen onze dames op bezoek in Bokrijk. De thuisploeg speelt de bal goed rond en daar heeft de Celtic verdediging vaak geen antwoord op. Wanneer de bal niet goed ontzet wordt achterin komen we snel op achterstand. Een te korte terugspeelbal ligt kort na de 1-0 aan de basis van de verdubbeling van de achterstand. Uiteindelijk kennen we ook meteen de ruststand. In het begin van de herneming zet Celtic goed druk op de thuisverdediging en het is Dekens die met een puntertje onze dames doet aansluiten. Celtic ruikt punten gewin, en blijft risico-vol aanvallen. Bokrijk krijgt daardoor teveel ruimte en kan uiteindelijk nog 2x scoren tot een 4-1 eindstand. Onze dames hebben zich volledig gegeven, maar helaas keren ze met lege handen naar huis.

Gespeeld : El Boubsi, Cleuren, Colson, Harabagiu, Verecken, Dursun, Sönmezyuva, Poelmans, Dekens, Lenaers
Gescoord : 2-1 Dekens
Eindstand : 4-1

" EERSTE ZEGE VOOR ONZE DAMES "

Onze dames speelden gisteren hun 2e wedstrijd in competitie. De fel verzwakte tegenstanders uit Eksel voetbalden nochthans als echte heroïsche helden en kwamen zelfs na 6' op voorsprong. Maar onze meiden waren gebrand op een eerste zege en aanvankelijk werkte dat averechts op het spel. Veel te overhaast in het spel, zag het er vaak rommelig uit. Maar de drang was groot en uiteindelijk kon Dekens nog voor de rust gelijk stellen. Aan de overkant kreeg El Boubsi enkel een bijrolletje in het verhaal en dus ging ze maar hoger mee voetballen. De gedrevenheid van Dursun en Cleuren gaven opportuniteiten op de voorsprong, maar de doelvrouw bij Eksel pareerde alle schoten. Uiteindelijk was het een puntertje van Dekens die net voorbij het half uur de voorsprong inleidde. Het vet was van de soep bij de bezoeksters en Celtic drukte door. En toch was het tot 2' voor tijd dat onze dames moesten opboksen om de zege echt veilig te stellen. Met een rush van Cleuren over rechts, speelde zij Poelmans aan, die knap teruglegde op Dekens, die uiteindelijk met een hattrick de doodssteek toediende aan een moedig Eksel. Proficiat dames !

" FANION START COMPETITIE MET EEN OVERWINNING "

De season kick-off tegen promovendus Moeskroen werd winnend afgesloten. Na een zenuwachtig begin hebben ze zich in het 2e en 3e kwart van de wedstrijd in de kijker gespeeld en konden ze zo de overwinning op het einde veilig stellen.

Gespeeld : Benetti, Munaron, Giuliano, Yazgan, Papanicolaou, Vaelen, Dari, Arslan, Ter Linden, Idlaasri, Hesz
Gescoord : 1-0 Vaelen, 2-0 Hesz, 3-0 Idlaasri, 4-0 Arslan, 5-2 Ter Linden, 6-2 Papanicolaou
Eindstand : 6-2

KLIK HIER voor het hele wedstrijdverslag !

Ga naar het video van SPORTBEAT !!!

" BELOFTEN KNOKKEN ZICH TERUG NAAR EEN PUNT "

Onze beloften hebben hun eerste punt binnen. Nadat ze zwakker dan de bezoekers begonnen aan hun wedstrijd van 2x 15', kwam er toch een doelpunt, maar dan de overkant. Nog wat later werd het zelfs 0-2. De thuisploeg was niet voldoende scherp in de eerste helft, waarbij het welgeteld 1 verdienstelijke poging kreeg op doel van Etneo. Na de pauze zou Houthalen uit een ander vaatje trappen. Na de pauze was het aanvankelijk Kirmizi en later nog El Admi, die de achterstand wegwerkten. Met een tikkeltje geluk scoort Kirmizi ons op voorsprong, maar datzelfde geluk kregen ook de bezoekers bij de 3-3. Al bij al een billijk punt voor onze moedige beloften.

Gespeeld : Munaron, Haenegrifs, Bounafa, Etneo, Eloyan, Kirmizi, Bouharras, Jarir, Donné, El Admi, Habiby
Gescoord : 1-2 Kirmizi, 2-2 El Admi, 3-2 Kirmizi
Eindstand : 3-3

" DAMES STARTEN MET VERLIES "

Onder het gezegde ; "Alle begin is moeilijk" hebben onze dames vandaag de eerste competitie wedstrijd gespeeld tegen Real Noorderwijk. Zonder wisselspeelsters  was het een onbegonnen taak tegen Noorderwijk, maar de onzen beten danig van zich af. Na 18 minuten kwamen ze zelfs opvoorsprong wanneer Dekens klaarlegt voor Sönmezyuva die de score opent. Doch in een helse minuut kunnen de bezoekers eerst langszij komen en nadien doelvrouw El Boubsi een 2e keer vloeren, zodat we met een 1-2 stand gaan rusten. Na de pauze is het vet van de soep bij onze dames die niet kunnen wisselen. De bezoekers lopen uit tot 1-4. En dan lijken die van ons hun 2e adem gevonden te hebben en proberen ze opnieuw druk te zetten. Het is Dekens die een vrije trap in de winkelhaak schiet en ons terug op 2 doelpunten brengt. Maar scoren lukt niet meer, ondanks enkele mooie kansen langs beide kanten. En zo is de kop er af. Als we nu nog wat wisselspeelsters op de bank krijgen zullen we ook langer kunnen meestrijden voor puntengewin. Proficiat dames !

" CELTIC STOOT DOOR NAAR 2E RONDE IN DE BEKER VAN BELGIE "

Gisteren speelde Celtic op Lodelinsart voor de eerste ronde in de Beker van Belgie. Na een moeilijke start kwam de Celtic trein pas echt op gang na de pauze. En uiteindelijk werd er toch nog makkelijk afstand genomen en plaatste Celtic zich voor de 2e ronde, uit bij de satellietploeg van reeksgenoot Meeuwen.

Gespeeld : Munaron, Benetti, Giuliano, Yazgan, Papanicolaou, Vaelen, Dari, Arslan, Ter Linden, Idlaasri, Hesz
Gescoord : 0-1 Ter Linden, 0-2 Arslan, 0-3 Giuliano, 2-4 Papanicolaou, 2-5 Dari, 3-6 Idlaasri, 3-7 Yazgan, 3-8 Vaelen, 3-9 Giuliano, 3-10 Hesz, 3-11 Ter Linden
Eindstand : 3-11

KLIK HIER voor het hele wedstrijdverslag !

" FANION SPEELT GOEDE WEDSTRIJD IN TROPISCHE SPORTHAL "

De eerste ploeg speelde eveneens tegen RSC Koersel en al in het begin kon Arslan de 3-tegen-2 situatie benutten, 0-1. De thuisploeg haalde eveneens wat versterkingen binnen en als de Celtic verdediging zich even verkijkt scoort een gretige thuisploeg gelijk. Na de gelijkmaker wordt voetballen moeilijker door een gebeten thuisploeg én een tropische temperatuur. En dan scoor je vanuit het niets als je een hoekschop mooi krijgt aangespeeld, breed gaat en dan onhoudbaar de voorsprong in de winkelhaak ranselt, getekend Idlaasri, 1-2. En zo was meteen ook de ruststand gekend. Na de pauze kan een hele vinnige Vaelen de voorsprong verdubbelen, na een heel mooi staaltje ééntijds-futsal, 1-3. Als even later Arslan laat zien woorvoor hij elke week de trip vanuit Charleroi maakt, staat het meteen op 1-4. Als Idlaasri nog één keertje kan uithalen als hij buitenom gaat wordt het zelfs 1-5. In de laatste minuut kan de thuisploeg zich eveneens nog eens opmaken en alles uit de kast halen om zo de 2-5 eindstand billijker te maken voor hun.

Inhoud syndiceren

© 2011 - zvk Celtic Houthalen '94 - Europarklaan 15 - 3530 Houthalen   //   Webdesign door GBK Computerstore Houthalen