" OVERZICHT VAN DE JEUGD "

U12 PAKT EERSTE PUNT OP TERKOEST

Na de zware nederlagen van de eerste twee weken zakten onze jongens af naar Alken voor de wedstrijd tegen het plaatselijke ZVK Terkoest. Na een mooie speech van coach Hasdo maakten de spelers zich klaar voor de wedstrijd. Ondanks dat de betere ‘kansjes’ voor Celtic waren was het de thuisploeg die het eerst op voorsprong kon komen. Hasdo en zijn jongens lieten het duidelijk niet aan hun hart komen, en vochten zich in de tweede helft naar een verdiende 1-2 voorsprong. Laat in de wedstrijd slikte Celtic nog de gelijkmaker, en aangezien de wedstrijd in de eerste helft maar 20’ duurde wist niemand of het nog mogelijk was om dit recht te zetten. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgefloten na 2x20’ voetballen. Het eerste punt is binnen voor deze jongens, en het zal zeker niet het laatste zijn.

" BELOFTEN VOOR HET EERST IN DE GESCHIEDENIS IN VOLGENDE RONDE "

De beloften konden zich voor het eerst in hun geschiedenis kwalificeren voor de 2e ronde in de Beker van België U21. De supersnelle goal van Jarir zette onze jongens opweg naar een kwalificatie. Maar de thuisploeg beet van zich af en via sterke man El Admi én een héél sterke goalie Haenegrifs werd de kwalificatie ook écht mogelijk. Eindstand 1-3 en zo spelen we op 23/12 thuis tegen de winnaar uit het duel tussen 2e nationalers Courcelles & Chatelineau. Proficiat jongens!

Gespeeld : Haenegrifs, Bounafa, Etneo, El Aouiouich, Kirmizi, Jarir, El Admi, Habiby
Gescoord : 0-1 Jarir, 1-2 & 1-3 El Admi
Eindstand : 1-3

KLIK HIER voor het volledige wedstrijdverslag!

" U17 MACHTELOOS IN BEKER VAN BELGIE U21 "

Onze U17-ers kregen gisteren dé uitgesproken kans om zich te meten met de belfoten van Eisden-Dorp. Want volgend seizoen is het aan hen om in die beloften categorie aan te treden en dus konden ze nu zien hoe ver ze daadwerkelijk staan. Maar de illusie om een ronde verder te gaan werd nog voor de start van de partij ontnomen door de vele "last minute" afzeggingen. En toch moge deze afzeggingen niet ingeroepen worden als excuse voor een eerste elft waarin we te plat speelden en onze bezoekers daar gratig gebruik van maakten om als snel hun kwalificatie af te dwingen. Was het stress? Was het schrik? In ieder geval was het niet datgene wat onze jongens normaal in hun mars hebben zitten. Als iedereen dan ondermaats presteert krijg je een uitslag als die van gisteren, 0-10. De weg voor onze jongens is nog lang, maar het spijtige is de gemiste kans om hun écht te tonen.

Gespeeld : Azirar, Pacione, Rguibi, Bounafa, Grousdanakis, Kemnitz, Leliaert
Gescoord : -
Eindstand : 0-10

" CELTIC HOUTHALEN vs MEEUWEN OP TVL "

Voor de tweede week op rij op TVL! Een mijlpaal in de clubgeschiedenis! Opnieuw een welgemeende dankuwel!

 

" FANION WINT TRAGE EERSTE DERBY VAN HET SEIZOEN "

De eerste derby van het seizoen bracht zonder de geel geschorste Ter Linden niet de verwachte partij. Weinig animo op het veld in een wedstrijd die eigenlijk veel te traag verliep waardoor het wachten was tot in het laatste kwart van de wedstrijd voor enige spanning. De neutrale futsalfan werd dan pas op zijn wenken bediend en het was Celtic dat het dubbeltje op zijn kant naar zich toe trok, opnieuw in de allerlaatste minuut. Door deze zege klimmen we wel op naar een gedeelde 4e plaats in het klassement.

Gespeeld : Benetti, Jeunen, Giuliano, Yazgan, Papanicolaou, Vaelen, Dari, Arslan, Idlaasri, Hesz
Gescoord : 1-0 Arslan, 2-0 Hesz, 3-2 Giuliano, 4-3 Idlaasri
Eindstand : 4-3

KLIK HIER voor het volledige wedstrijdverslag.

" BELOFTEN ONMONDIG TEGEN EEN STERKER MEEUWEN "

De beloften speelden een draak van een wedstrijd. Ze konden geen vuist maken en kregen een lesje in zowat alles wat in futsal te leren valt. En dus valt er weinig te schrijven dan een welgemeende proficiat aan Meeuwen, dat verdiend won met 0-6.

Gespeeld : Jeunen, Bounafa, El Aouiouich, Kirmizi, Grousdanakis, Bouharras, Jarir, El Admi, Habiby
Gescoord : -
Eindstand : 0-6

" DAMES KRIJGEN EEN PAK VOOR DE BROEK "

Tegen de dames van Wellen waren de onzen niet opgewassen. Ondanks dat ze toch hun best hebben gedaan, werd het een zware 17-0 nederlaag. Volgende week beter dames !

" REPORTAGE OP TVL "

We kwamen sinds lang nog eens op TVL Sport, waarvoor onze welgemeende dank!

" FANIONS KNALLEN IN EXTREMIS NOG EEN PUNT IN DE KABAS "

De eerste ploeg wilde opnieuw aanknopen met een zege bij het nog ongeslagen Proost Lier na het verlies tegen Noorderwijk. Lier begon furieus aan de partij en drukte Celtic tot achter de 15m lijn. Pas in het 2e kwart van de partij komen we een aantal keren piepen en gaandeweg de partij naar de koffie toe ebde, kwamen we beter in de partij. Niks afkeurend over de mooie goal van El Boubsi, die vanop hoekschop de 1-0 scoorde. Maar Lier kon daar moeilijk een vuist tegen blijven maken en Celtic kwam een aantal keren piepen. De herneming ging eerst gelijk op en moet Benetti enkele keren goed op de lijn blijven. Nadien begint de druk op de ketel bij Lier toe te nemen, want Celtic maakt er een stukje powerplay van. ze hebben de wedstrijd in handen en toch kiest coach Papa voor de vliegende keeper. Een vlugge misstap van Idlaasri en het staat 2-0. Boeken dicht, moet men bij Lier gedacht hebben, maar Celtic scoorde met veel aandringen nog 2x in de laatste 2 minuten via Giuliano en Arslan en behoudt in extremis nog punt. Proficiat jongens !

" VEEL INZET ZONDER FINESSE "

Onze beloften speelden zichzelf niet in de kijker in Lier. Nochthans kun je het onze jongens aan inzet niet verwijten. Heel veel hard werken, maar de finesse, de maturiteit ontbrak. Vooral een simpele pass lijkt een zware karwei. En dat allemaal door de stress die zich ontpopt als je op achterstand komt. Want tot aan de 1-0 waren er ook nog wel kansen voor Celtic, doch de afwerking liet het afweten. Als uiteindelijk de 2-0 gescoord wordt diep in de herneming, is het spreekwoordelijke kalf verdronken. De weg is nog lang, héél lang.

Gespeeld : Munaron, Haenegrifs, Bounafa, Etneo, Eloyan, El Aouiouich, Kirmizi, Bouharras, Jarir, El Admi, Habiby
Gescoord : -
Eindstand : 2-0

Inhoud syndiceren

© 2011 - zvk Celtic Houthalen '94 - Europarklaan 15 - 3530 Houthalen   //   Webdesign door GBK Computerstore Houthalen