*** EERSTE PLOEG WINT BEKER VAN LIMBURG ***

De eerste ploeg is er afgelopen zaterdag in geslaagd voor de 2e maal in de clubgeschiedenis de Beker van Limburg te winnen! Tegen een moedig United Wellen met ex-Celtici Achadoud, Duric, Op de Beeck en Sleypen wist een uitgekiende Vaelen 2x te scoren in de eerste helft, waarin de onzen de bal lieten aan Wellen. Wellen scoorde echter niet en zo gingen we rusten met een 2-0 voorsprong. Na de pauze kregen we hetzelfde beeld. Beide ploegen kregen kansen maar scoorden niet meer, waardoor Celtic de beker in de lucht mocht steken. Proficiat jongens!

Gespeeld : Benetti, Pagan, Piliterri, Yazgan, Aertgeerts, Papanicolaou, Vaelen, Arslan, Bahci, Jarir, Hesz, Paulus
Gescoord : 1-0 & 2-0 Vaelen Benneth
Eindstand : 2-0

*** THRILLERZEGE TEGEN GELKO HASSELT ***

In de finala avant la lettre tegen Gelko Hasselt konden we op maandag 23 april doorstoten naar onze 4 bekerfinale uit de clubgeschiedenis. In een hele goede eerste helft werd een ruime 3-0 voorsprong bij mekaar gevoetbald. In de herneming was Hasselt de betere ploeg, vergaten wij de doodssteek een aantal keren te geven en mochten we ons opmaken voor verlengingen. In de eerste verlenging kon Hasselt scoren, maar net voor het einde van de 2e verlenging scoorden wij opnieuw gelijk. En dus gingen strafschoppen uitmaken wie door zou stoten naar de finale. Hierin bleken onze jongens het koelbloedigst en zo mogen we ons opmaken om op 12 mei onze laatste wedstrijd van het seizoen te betwisten tegen Racing Maasmechelen of United Wellen! Deze wedstrijd wordt op 7 mei gespeeld. Proficiat jongens!

*** EEN GOEDE HELFT LANG NIET VOLDOENDE TEGEN DE GROOTMACHT ***

De trip naar grootmacht Halle-Gooik werd met de nodige drive aangepakt. Iedereen wilde zich niet naar de slachtbank laten voeren en was gefocused op de organisatie. Ook sluitstuk Benetti wilde van geen wijken weten. Maar na de pauze ging het licht toch uit en kon de thuisploeg naar een 6-0 voorsprong uitlopen alvorens wij de eerredder konden scoren.

Gespeeld : Benetti, Pagan, Yazgan, Aertgeerts, Papanicolaou, Vaelen, Arslan, Bahci, Jarir, Hesz, Paulus
Gescoord : 6-1 Paulus
Eindstand : 6-1

Lees HIER het wedstrijdverslag.

 

*** FANIONS MET MOEITE VOORBIJ LOS LEONES LUMMEN ***

De midweek wedstrijden zijn niet ons ding, zoveel is zeker. Voor de kwartfinale in de Beker van Limburg maakten we de verplaatsing naar Los Leones Lummen uit tweede nationale. Deze klip werd met de nodige moeite omzeild om zo door te stoten naar de halve finales, waar we Gelko Hasselt zullen treffen thuis, eind april.

Gespeeld : Benetti, Pagan, Yazgan, Aertgeerts, Papanicolaou, Vaelen, Arslan, Bahci, Paulus, Jarir, Hesz
Gescoord : 1-1 Vaelen, 3-2 & 3-3 Paulus, 3-4 Papanicolaou, 4-5 Hesz
Eindstand : 4-5

Lees HIER het wedstrijdverslag.

*** FANIONS DOEN ZICHZELF TE KORT IN CHARLEROI ***

De trip naar Charleroi werd vol goede moed aangepakt. Winst zou ervoor zorgen dat we nog een kans maakten op de alom begeerde play-offs. En de partij begon goed voor Celtic, want met 1-2 gingen we rusten na een hele goede eerste helft. Doch na de rust haperde de scoremachine en kon de thuisploeg, zij het met een gelukje de wolle buit thuis houden.

Gespeeld : Benetti, Azirar, Pillitteri, Yazgan, Aertgeerts, Papanicolaou, Vaelen, Arslan, Bahci, Jarir, Hesz, Mortaziq, Paulus
Gescoord : 0-1 Hesz, 1-2 Papanicolaou
Eindstand : 3-2

Lees HIER het volledige wedstrijdverslag.

*** ENGLISH FUTSAL WEEK SLECHT VERTEERD VOOR ONZE FANIONS ***

Op vrijdag 16/03 maakten we de verplaatsing naar Malle-Beerse. Onze jongens startten gefocused aan de game en kwamen 0-2 voor in de eerste helft. Maar na de pauze ging het welgeteld in 6' van 0-2 naar 5-2. Dit was een te grote achterstand om nog goed te maken, ook al speelden we met vliegende doelman, kregen we een 10m en kon Hesz zich opnieuw tot man van de match kronen, ware het niet dat hij 11" voor het einde de open kans miste.

Gespeeld : Benetti, Pagan, Yazgan, Aertgeerts, Papanicolaou, Vaelen, Arslan, Bahci, Schildermans, Jarir, Hesz, Paulus
Gescoord : 0-1 Paulus, 0-2 Papanicolaou, 5-3 & 5-4 Hesz
Eindstand : 5-4

Lees HIER het wedstrijdverslag.

*** FANIONS NIET OPGEWASSEN TEGEN DE NUMMER 2 ***

In de uitgestelde midweek wedstrijd op FT Antwerpen waren onze jongens niet opgewassen tegen de nummer 2 in de rangschikking. Vele jongens haalden niet hun beoogde niveau en dat vertaalde zich in een (té) grote eindscore.

Gespeeld : Benetti, Pagan, Pillitteri, Aertgeerts, Papanicolaou, Vaelen, Arslan, Bahci, Jarir, Hesz, Paulus
Gescoord : 3-1 Jarir, 6-2 Papanicolaou
Eindstand : 9-2

*** EERSTE PLOEG WINT BITSIGE PARTIJ TEGEN ROSELIES ***

Gisteren werd opnieuw een belangrijke klip omzeild op weg naar de play-offs! De wedstrijd tegen Roselies leek eerder op een spelletje potteke-stamp voor de pauze, waarin de bezoekers eerder lullig op voorsprong kwamen. Doch een gedreven Celtic zette de scheve situatie nog recht voor de koffie met 2 mooie doelpunten van Vaelen. En toch gingen we rusten met 2-2 na een onoplettendheid bij de thuis verdedigers. Na de pauze werd er wél gevoetbald en kon Celtic het laken definitef naar zich toe trekken, opnieuw via Vaelen en Papanicolaou. We blijven op plaats 10 in de rangschikking, maar alles zit op een zakdoek bij mekaar tot aan plaats 5. Dus alles is nog mogelijk, behalve degraderen. Dat is enkel nog statistisch gezien een mogelijkheid, maar niemand gelooft nog in dat doemscenario.

Gespeeld : Benetti, Pagan, Pillitteri, Yazgan, Aertgeerts, Papanicolaou, Vaelen, Arslan, Bahci, Jarir, Hesz, Paulus
Gescoord : 1-1, 2-1 & 3-2 Vaelen, 4-2 Papanicolaou
Eindstand : 4-2

*** NIEUWKOMERS SEIZOEN 2018 - 2019 ***

Sven Sleypen & Lennert Vandecaetsbeek zijn de eerste nieuwe gezichten bij Celtic Houthalen voor het komende seizoen.

Sven keert na 2 seizoenen bij Wellen in tweede nationale gespeeld te hebben terug naar het hoogste niveau, en terug bij Celtic Houthalen.

Lennert komt over van Pibo Hoeselt waar hij al sedert 2014 is uitgegroeid tot een vaste waarde in doel. Lennert wil nu een stapje hogerop en zal volgend seizoen zijn eerste stappen zetten in eerste nationale.

Het bestuur en de sportieve staf wensen beide spelers van harte welkom in onze club!

 

*** OWN GOALS DOEN FANION DE DAS OM ***

De eerste ploeg leed gisteren zijn eerste verlies in 6 wedstrijden. Tegen een kwiek Lier kwamen onze jongens 2x op voorsprong, maar 2 own-goals brachten Lier dan in pole position. En als de organisatie zich verkeek op een lange bal van Lier was de wedstrijd over. De goed volgelopen sporthal kreeg weliswaar een leuke futsal avond voorgeschoteld met 2 ploegen die aan elkaar gewaagd waren.

Gespeeld : Benetti, Pagan, Yazgan, Aertgeerts, Papanicolaou, Vaelen, Arslan, Bahci, Schildermans, Jarir, Hesz, Paulus
Gescoord : 1-0 Paulus, 2-1 Yazgan
Eindstand : 2-5

Lees HIER het volledige wedstrijdverslag!

De beloften konden ook geen vuist maken tegen de co-leiders. Ze kwamen wel op voorsprong via Mortaziq. Kantelmoment in de wedstrijd was het niet scoren van de 2-2, waarop Lier de 1-3 kon scoren, waardoor de kloof onoverbrugbaar werd. Toch proficiat jongens!

Inhoud syndiceren

© 2011 - zvk Celtic Houthalen '94 - Europarklaan 15 - 3530 Houthalen   //   Webdesign door GBK Computerstore Houthalen